suosikit Normalista | IVY AÏA

perjantai 11. marraskuuta 2022

 
IVY AÎA - Öljytön kasvovoide sisältää niasiiniamidia, B3-vitamiinia, joka suojaa, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa sekä tasoittaa juonteita. Voide on erinomainen rasvaiselle ja akneen taipuvalle iholle, koska se auttaa kontrolloimaan kiiltoa, tasoittaa ihon sävyä ja supistaa laajentuneita ihohuokosia. 
Lisäksi voiteen sisältämät pantenoli ja kaurauute rauhoittavat herkkää ihoa.
 
Ehdottomasti paras ostos Normalista. Itsellä on rasvoittuva sekaiho (tai kuten miespuolinen ystäväni totesi; yhdistelmäiho/combination skin). Tämä voide on "rauhoittanut" ihoni. Ja tämä IVY AÎA on ensimmäinen tuoksuton sarja jonka ominaishajulle en yöki. Voide pitää kiillon hyvin kurissa.

Ivy AÏA Silmänympärysvoide on koostumukseltaan pehmeä ja kevyt voide, joka kosteuttaa tehokkaasti herkkää silmänympärysihoa. Voide sisältää E-vitamiinia sekä kofeiinia, joka häivyttää tummia silmänalusia, turvotusta ja juonteita. Hyaluronihappo ja mineraalipitoinen merilevästä saatu Jania Rubens uute tehokosteuttavat ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Silmänympärysvoide on hajusteeton ja vegaaninen.  

 

Tämä silmänympärysvoide on myös yksi suosikeistani. Tehoista en tiedä mitään mutta ainakaan en skippaa tätä tärkeää tuotetta ihonhoidossa.  

 

Ivy AÏA.n tuotteita löytyy Normalista ja sen lisäksi myös apteekit myyvät tätä sarjaa. Jos Normalia ei omasta kaupungista löydy niin useammasta verkkoapteekista  Ivy AÏAa onneksi löytyy. Onneksi sarjaa myydään myös omassa lähiapteekissa.

Kommentoimaan pääset klikkaamalla tekstin otsikkoa.


Onko Ivy AÏA sinulle tuttu merkki?



3 kommenttia

  1. Meille tuli tuo Normal pari viikkoa sitten, mutta en ole vielä käynyt. Pitääpä käydä katsomassa mitä siellä myyvät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä löytää kaikkea tarpeellista ja tarpeetonta ^^ Siellä on muitakin kosmetiikkamerkkejä joita aion kokeilla kunhan vanhat ovat vähissä (tosin valikoima on sitten ehtinyt vaihtua jo moneen kertaan).

      Viikonloppuja sinulle!

      Poista
  2. Lämmin suositus Ivy AÏA.n tuotteille. Kivaa viikonloppua sinullekin ja tervetuloa takaisin blogimaailmaan ^^

    VastaaPoista

On tuhat
tapaa toimia,
mutta vain
yksi tärkeä
tehtävä:
tuoda maailmaan
lisää lempeyttä.

-Susanna Jussila-

© arkisin. Design by FCD.