arkikuvia

tiistai 29. marraskuuta 2022


 

Koronaparantolasta moikka! Olo on mitä mainioin mutta pikkuisen alkoi väsyttämään sisällä oleminen joten menin hetkeksi parvekkeelle hengittämään ja nappasin sieltä pari kuvaa.

 

Nämä sairastelupäivät kuluvat kuin nousuhumalassa, on oikein kivaa! Hämärästi muistan miltä tuntuu olla humalassa, viime kerrasta on jo yli kymmenen vuotta aikaa. Olen siis saanut oikein mukavan koronaversion.Ehdin jo mainostaa että haluan olla koronassa aina jos tämä on näin mahtavaa :D

 

Miten sinä voit? 

 

Kommentoimaan pääset klikkaamalla tekstin otsikkoa. 

8 kommenttia

 1. Oh, nyt meni vähän senat sakasin, kun piti sanoo että apua, parane pian, mutta tuohan kuulostaakin siltä, että ei hätää. 😄 No mutta älä ainakaan enemmän tule kipeäksi! Täällä ei ole koronaa tietääkseni sairastettu, eikä mitään muutakaan yli 2,5 vuoteen. Kunpa näin jatkuis!
  Vitsit kun tää sun blogi on kaunis! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tämä tästä :D Olen toki ollut vähän tukkoinen mutta pääosin pienessä hiprakassa :D

   Onneksi olet säästynyt taudeilta, niin minäkin yleensä vaikka työskentelen aika ajoin paikassa jossa tartuntoja on mahdoton välttää.

   Kiitos kauniista sanoista 🙏

   Poista
 2. Joskus, kun en ollut ottanut rokotetta, nappasin influenssaviruksen ja olin pariin eri otteeseen lomaviikon kuumeessa in the twilight zone. Vaikka kunto meni nollaan, oli kyllä ainakin täysin irtaantunut töistä.

  Olet kyllä ainoa, jonka olen kuullut saaneen hyviä viboja koronasta! Jotain tapaustutkimusta kannattaisi sinulle THL:n tehdä. 😀 Jatketaan lepäilyä, ettei tule jälkitauteja! Terveisin toinen potija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. In the twilight zone on kyllä oikein sopiva termi moneen tilanteeseen, otan käyttöön.

   Nyt tämä sairastaminen sai loogista jatkumoa kun tuntuu että silmämunat olisi pyöritelty chilijauheessa :D Onneksi nyt aamulla tilanne on jo parempi kuin eilen, ei paljoa enää naurattanut :D

   Parempia vointeja sinne 🤍

   Poista
 3. No jopas, että tämmöistäkin koronaa on liikkeellä. .-D Ei sitten muuta kuin sairastamisen iloa. :-)

  Mulla ei ole vieläkään (ainakaan tietääkseni) ollut koronaa, vaikka kesällä oli kyllä yksi hyvin potentiaalinen ehdokas vieraisilla. Jäämme odottelemaan – tai sitten emme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mikähän variantti lie! Eilen alkoi silmämunien kirvely, kuin olisi chilijauhetta joku sinne laittanut, mutta nyt silmien suhteen jo parempi.

   Hienosti olet säästynyt koronainfektiolta. Hyvän onnen toivotuksia sen suhteen 🤍

   Poista
 4. Mulla oli korona kuukausi sitten ja kesti oman aikansa toipua ennalleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin kun kirjoittelit että olet saanut tartunnan. Täytyy käydä huomenna tekemässä pieni lenkki niin nähdään onko kunto huonompi ^^

   Poista

On tuhat
tapaa toimia,
mutta vain
yksi tärkeä
tehtävä:
tuoda maailmaan
lisää lempeyttä.

-Susanna Jussila-

© arkisin.. Design by FCD.