arkikuvia

keskiviikko 28. kesäkuuta 2023


 

Kirjoittelin pari postausta sitten kissan suolisto-ongelmista ja onneksi tilanne on rauhoittunut ja kissalle on löytynyt sopiva ruokavalio. Montaa eri ruokamerkkiä on matkan varrella kokeiltu ja huonoiksi havaittu ja lääkkeitäkin löytyy muutamia. Kyllä satunnaisia oksuja vieläkin tulee mutta se on tuolle ibd:lle ominaista.


Toukokuu meni ihan sumussa huolen, yöheräämisten ja univajeen vuoksi. Kuukautiskierto meni sekaisin (ekaa kertaa koskaan!) stressin takia ja varmaan muutama harmaa hiuskin tuli lisää päähän. Ajatelkaa että ihmisillä on ihan oikeita lapsia joista stressata ja vauvoja jotka heräilevät öisin! Meinasin itse tulla hulluksi kun unet jäivät vähäisiksi.


 

Välillä on kiva juoda aamu/päiväkahvit parvekkeella. Täytyy vaan olla tarkkana ettei kissa livahda ulos. Sitä on viimeaikoina kiinnostanut laajentaa reviiriä esimerkiksi rappukäytävään.

 


 

Pakollinen pionikuva! Nämä kestivät hengissä poikkeksellisen pitkään ja kukat olivat valtavat.
Juhannusta vietettiin pienellä porukalla. Kuvia ei ole kun en muistanut ottaa. Siitä tietää että juhlat ovat onnistuneet.

 

 

Tunnustus: himoitsin näitä Marimekon astioita monta päivää. Kävin keskustelua pään sisällä: tarvitsetko näitä, en, haluatko nämä, joo, onko sinulla tarpeeksi astioita, on, jne. Lopulta tulin järkiini; eihän tämä minimalismihomma etene mihinkään jos ostaisin koko ajan uusia tavaroita vanhojen tilalle.

 

Kommentointiosio avautuu klikkaamalla tekstin otsikkoa.  


Mukavaa kesää sulle! (itse olen fiilistellyt näitä viileämpiä päiviä)

 

5 kommenttia

 1. Ihanaa, että kisulin terveys on kohentunut. <3 Mä olen miettinyt ihan samaa, että ajatella, että joidenkin lapset saattavat valvottaa vuosikausia... Mulla kyllä leviäisi pakka ihan totaalisesti, jos nukkuisin huonosti vuosikaudet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvinnut kuin muutaman yön heräilyt ja huonot unet niin olin kypsää kauraa suljetulle osastolle. Mikään ei pysynyt päässä, hyvä kun oman nimen muistin ja sitäkään en olisi osannut tavata. Ymmärrän kyllä miksi unen riistoa käytetään kidutuskeinona :D

   Poista
 2. Voi kisuliiii 🐱 ymmärrän niin huolesi! Mutta ihanaa, että pahin on takana.
  Ihanat kuvat jälleen! Ja ääh, mäkin heti kuolasin noita Marimekkoja kun näin sun kuvan, mutta joo, pakko pitää järki päässä. Niin tylsää kuin se onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi mietin pitkään niiden hankkimista ja järkeilin (kerrankin) olla ostamatta. Ihan turhia ne olisivat olleet!

   Täällä on muuten jännä ilma, aurinko paistaa ja ukkostaa ihan huolella 😻

   Poista

On tuhat
tapaa toimia,
mutta vain
yksi tärkeä
tehtävä:
tuoda maailmaan
lisää lempeyttä.

-Susanna Jussila-

© arkisin. Design by FCD.