minimalismimaanantai | Design Letters | Playtype-mukit

maanantai 5. joulukuuta 2022

 

Kaapista löytyi näitä kirjainmukeja aikamoinen määrä. Osa mukeista on Playtypen ja osa Design Lettersin. Nämä ajattelin ottaa kylppärissä käyttöön, mukeihin voi laittaa vaikka vanulappuja ja vanupuikkoja. 

 

Tykkään säilyttää asioita nätisti ja mukien taikka tarjottimien kanssa tavaroista voit tehdä pieniä ryhmiä jolloin järjestys säilyy eikä tavarat seilaa ympäri asuntoa. Totuuden nimissä on sanottava että kyllä minulla aika usein on tavarat väärissä paikoissa vaikka niille on oma paikkansa.


Onko sinulla kotona tiukka järjestys vai oletko asian suhteen lievästi boheemi?


Kommentoimaan pääset klikkaamalla tekstin otsikkoa.

5 kommenttia

 1. Todellakin on tiukka järjestys! 😂 Mutta koska meillä asuu myös ukkeli, jolla ei ole niin tiukka pipo, on ollut pakko opetella katsomaan monia asioita läpi sormien.
  Mä järkkäsin kylppärin peilikaapin just muutama viikko sitten ja hankin sinne kans purnukoita, joihin kaiken epämääräisen ja pursuavan voi kätsysti piilottaa.
  Mukavan näköset noi kirjainkipot. Mä ajattelin tehä jotain vastaavaa ehkä keramiikkatunnilla… 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä joutuu tekemään kompromisseja jos asuu jonkun toisen kanssa, toivottavasti ukkeli ei ole ihan yltiöpäinen sotkija :D

   Keramiikan teko voisi olla mielenkiintoinen harrastus mutta täällä meilläpäin ne tunnit (no ensinnäkin kurssit aivan tupaten täynnä) on niin myöhään että Jennillä on ollut jo nukkumaanmenoaika monta tuntia sitten ;D Yritin opiskella latinaa jolloin tunti alkoi kuudelta ja se ei vaan sopinut yhtään omiin aivoihin.

   Mun pitäisi tehdä myös pientä hienosäätöä peilikaapissa, onneksi ei enää mitään suurempaa kun asiat on karsittu monta kertaa.

   Meinasin toivottaa sinulle hyvää viikonloppua mutta ei taida olla nyt viikonloppu :D

   Poista
 2. Olen järjestyksen ihminen, ja pikkulapsiaika oli sellaista siedättymistä epäjärjestykselle. Huomioni vie ja mieltäni vaivaa, jos jos jokin paikka on rempallaan tai epäjärjestyksessä. Jotenkin vanhemmiten, kun ei ole niin paljon energiaa, en saa laitettua paikkoja kuntoon niin rivakasti kuin nuorena. Pidän siitä, että ympärillä on tavaroita ja tarinoita. 😀

  Hyvää huomista itsenäisyyspäivää! 🇫🇮

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkulapsiaikana täydellisen järjestyksen pitäminen on varmaan miltei mahdotonta. Tässä mietin että olisihan se kieltämättä aika tylsää jos olisi koko ajan kaikki ihan tiptop, ei voisi muuta kuin ihastella täydellisiä kaappeja :D

   Tykkään myös että kaikkea ei ole karsittu ihan minimiin, on ihanaa että asunnoissa on elämisen jälkiä 🖤

   Poista
  2. Ja hyvää itsenäisyyspäivää!

   Poista

On tuhat
tapaa toimia,
mutta vain
yksi tärkeä
tehtävä:
tuoda maailmaan
lisää lempeyttä.

-Susanna Jussila-

© arkisin. Design by FCD.