minimalismimaanantai | kosmetiikka | antiperspirantit

maanantai 19. kesäkuuta 2023


Kosmetiikkaa (kreikan sanasta κόσμος kosmos 'maailma', 'koriste' ovat hoitoaineet, joita käytetään kehon ulkoisiin osiin, kuten ihoon, hiuksiin ja ihokarvoihin, kynsiin, huuliin, ulkoisiin sukupuolielimiin sekä hampaiden ja suuontelon limakalvoihin. Kosmeettisen valmisteen tarkoitus on näiden osien puhdistaminen, niiden tuoksun tai ulkonäön muuttaminen, suojaaminen tai hyvässä kunnossa pitäminen, tai hajujen poistaminen.

 

Juuri kun mietin että tässäkö tämä oli (minimalismimaanantai) kun tuntuu että olen tänne blogiin listannut yhtä sun toista, mutta voi kuulkaa, kyllä sitä tavaraa vaan riittää. Kosmetiikkaa on enemmän kuin yksi ihminen tarvitsee mutta koska ovat käyttötavaraa niin olen päättänyt käyttää ostetut tuotteet loppuun. Tarkoitus ei ole aina karsia vaan dokumentoida tätä materian määrää.


Kaikista eniten käytetty tuote on oikealla näkyvä Palmoliven antiperspirantti joka sopii niihin päiviin jolloin liikutaan (ja hikoillaan) paljon. Olen repinyt pois tuotetarrat, teen aika monille tuotteille niin jos haluan että ulkoasu on simppelimpi. 


Bats on käytössä silloin tällöin mutta ei ole suurin suosikkini. Toimii kyllä kovempaan hikoiluun mutta saattaa vähän ärsyttää kainaloita.


Löwengripin antiperpspirantit miellyttävät silmää (ja olen ihastunut sarjan muihinkin tuotteisiin joista lisää tuonnempana) ja toimivat sellaisia päivinä jolloin fyysinen aktivisuus ei ole huipussaan. Tuoksut näissä kahdessa antiperspirantissa ovat ihanan miedot ja voitaneen sanoa ehkä hienostuneet.

 

Näillä tuotteilla pärjännee loppuvuoden? :D

 

Kommentointiosio avautuu klikkaamalla tekstin otsikkoa. 

 

 Lähetä kommentti

On tuhat
tapaa toimia,
mutta vain
yksi tärkeä
tehtävä:
tuoda maailmaan
lisää lempeyttä.

-Susanna Jussila-

© arkisin. Design by FCD.