minimalismi | nukkekodit+asukkaat

perjantai 14. heinäkuuta 2023

 


Nukkekodeista ynnä härpäkkeistä luopumista mietin pitkään. En kuitenkaan ole jaksanut panostaa niihin pitkiin aikoihin joten päätös oli lopulta helppo. Lisäksi toinen nukkiksista päätyi lapsiperheeseen jossa oli niukasti leluja (ei minimalismin vuoksi).


Näiden kuvissa näkyvien lisäksi laitoin eteenpäin valtavan määrän huonekaluja, astioita, asukkaita. Harrastukseen oli uponnut paljon rahaa ja olin erityisen iloinen että nämä tavarat menivät käyttöön lapsiperheeseen.

 

Kommentointiosio avautuu klikkaamalla tekstin otsikkoa.

5 kommenttia

 1. Ihanaa, että nukkekoti päätyi hyvään kotiin! <3 Mäkin haaveilin muuten jokin vuosi takaperin nukkekodista, mutta mulla oli paha aavistus, että nukkekoteilu olisi taas yksi niistä asioista, joista innostun ensin valtavasti, mutta jonkin ajan kuluttua innostus laskee kuin lehmän häntä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut että ei juurikaan kannata satsata uusiin "harrastuksiin" kun se innostus lakkaa kuitenkin jossain vaiheessa ja sitten jää ns. kaikki käteen :D Ehkä joku aineeton harrastus vosi olla hyvä!

   Poista
 2. Moikka Suvi, se vasta kalliiksi tulisikin. Minä olen ihaillut kaupassa legokukkakimppua mutta voi olla etten jaksaisi koota omalla mittapuulla mitään niin monimutkaista :D

  VastaaPoista
 3. Ai säkin oot nukketaloilija! 😃 Mulla on isosiskolta peritty papan tekemä vaneritalo, jota oon rempannu ja sisustanu. Sehän ei ole koskaan valmis ja ikuisuusprojekti odottaakin hiukan etenemistä, ennen kuin laitan siitä kunnon postauksia.

  Hienoa, että sait leluja eteenpäin hyvään perheeseen! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin nukkistelija! Kaikki meni uuteen kotiin. Tekisi silti mieli näperrellä jotain pientä :D

   Poista

On tuhat
tapaa toimia,
mutta vain
yksi tärkeä
tehtävä:
tuoda maailmaan
lisää lempeyttä.

-Susanna Jussila-

© arkisin. Design by FCD.