kasvien&kukkien prässääminen mikroaaltouunissa

sunnuntai 9. lokakuuta 2022

Tänään prässiin pääsi pari kanervan oksaa. Löysin kesällä kirppikseltä kasviprässin nimeltään Microfleur  ja nimensä mukaisesti sitä käytetään mikrossa. Kuvan kanervat saivat 15 sekunnin käsittelyn.

Kukkia ja kasveja voi käyttää monipuolisesti, itse olen hyödyntänyt niitä korteissa ja lahjoissa. Kasvin päälle voi laittaa sinettilakkaa ja sinetöidä sen vaikka lahjapakettiin kiinni. Välillä on kiva nähdä vähän vaivaa. Täältä löytyy lisää tietoa ja ihan mielettömän hyviä vinkkejä kasvien prässäämiseen ja jatkokäyttöön.

 

                                Onko mikrossa käytettävä kasviprässi sulle tuttu?

                                 Kommentoimaan pääset klikkaamalla tekstin otsikkoa.

5 kommenttia

  1. Tämä oli jotain ihan uutta, ainakin minulle. Aikoinani prässäsin kouluaikoina kasveja ihan toisella tavalla :) Miksi noiden kuvien tekstin alkuosa on tuolla kuvien sivulla pystyssä?
    Mukavaa uutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei kasarilla enää koulussa prässätty kasveja mutta kotona sitä harrastettiin laittamalla kasvit puhelinluetteloiden väliin. Onkohan muilla tuota ongelmaa että tekstien alkuosa näkyy kuvien sivuilla? Kiitos kun infosit, testailen tänään eri selaimilla ja välineillä.

      Kivaa alkavaa viikkoa myös sinne!

      Poista
  2. Minullekin ihan uusi juttu. Mielenkiintoista. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy seurailla kuinka kesällä prässätyt kukat säilyttävät värinsä. Rakastan kukkia ja kasveja mutta saan ne aina hengiltä, ehkä tämä prässääminen on minulle sopiva juttu kun ei tarvitse pelätä niiden kuolemista 💕 Kiva kun kävit jättämässä kommentin.

      Poista

On tuhat
tapaa toimia,
mutta vain
yksi tärkeä
tehtävä:
tuoda maailmaan
lisää lempeyttä.

-Susanna Jussila-

© arkisin. Design by FCD.