minimalismimaanantai | aterimet

maanantai 24. lokakuuta 2022

 

 

Olen tehnyt jo useita karsimiskierroksia joten aterimien tila ei ollut lainkaan paha. Nämä Annon aterimet jotka kuvassa näkyy, on ostettu tippirahoilla Anttilasta. Työskentelin nuorempana kerroshoitajana ja tippirahoilla on ostettu mm. nämä aterimet ja kattila (josta lisää myöhemmin).

 

Haarukoita, lusikoita ja veitsiä on kaikkia kuusi kappaletta mutta pikkulusikoita jostain syystä vain neljä. Yritin niitä etsiä mutta ovat varmaan kadonneet entiseen asuntoon. No, neljällä pärjää oikein hyvin.

 

Rakastan noita leivoshaarukoita, vanhoissa tavaroissa on oma viehätyksensä. Ovat muistaakseni alpakkaa. Taisin jossain postauksessa sanoa että täällä ei käy vieraita usein, mutta toisinaan kyllä pyydän ihmisiä kylään. Rakastan leipoa suolaisia piirakoita jos vaan syöjiä riittää!

 

edit: meinasinpa huijata itseäni että sinua! Lusikoita on siis tuo kuusi Annon ruokalusikkaa, sitten jäätelönsyöntiä varten on kaksi House Doctorin kullanväristä lusikkaa ja kaksi pitkävartista lusikkaa  Caffè latteja varten.


 

Ja mitä sitten laitan eteenpäin:

 

 

Sammakkolusikan annan kaverin lapselle ja yksinäisen lusikan ja haarukan vien kierrätyskeskukseen eli kikeen. Kyllä sitä ylimääräistä tavaraa vaan näkyy vieläkin olevan, huh! 

Seuraavaksi karsintalistalla: lautaset

 

Kommentoimaan pääset klikkaamalla tekstin otsikkoa. 




 


Lähetä kommentti

On tuhat
tapaa toimia,
mutta vain
yksi tärkeä
tehtävä:
tuoda maailmaan
lisää lempeyttä.

-Susanna Jussila-

© arkisin. Design by FCD.