arkikuvia

keskiviikko 16. marraskuuta 2022

Tänään tein tikusta asiaa ja lähdin viemään muutamaa tavaraa uudelle omistajalle. Olen varmaan aiemmin maininnut että olen lahjoittanut runsaasti tavaraa Facebookin "Annetaan"-ryhmissä. Yleensä suosin kontaktitonta noutoa (koska olen epäsosiaalinen mörkö!) mutta lähellä asuville kivoille ihmisille voin kuljettaa kotiovelle. Muutaman tavaran jaksoin jopa paketoida!

 

 

Yöllä oli satanut lunta! Ulkona oli niin kaunista. Kun olin vienyt tavarat uudelle omistajalle, jatkoin matkaa eläinlääkärin vastaanoton luo. 

 

Vien tänään kissan hammaskiven poistoon ja testasin löytyisikö sinne nopeampi reitti kuin se mitä yleensä kuljen. Taidan pitäytyä vanhassa reitissä. Onneksi matkaa on vain 400 metriä. Vähän kuumottaa aina kissan kuljetuskoppaan laittaminen vaikka sitä on harjoiteltu ja se on sujunut hyvin. Sen täytyy onnistua ykkösellä tai käy huonosti.


Tervetuloa lukemaan tylsästä arjestani :D


Kommentoimaan pääset klikkaamalla tekstin otsikkoa. 

11 kommenttia

 1. Pienikin määrä lunta ilahduttaa! ❄️
  Opiskeluaikoina meillä oli kissa, joka riehaantui täysin kuljetuskopassa. Piti hankkia autonroppana, että sai pitää kissaa siellä vapaana ja pääsi kulkemaan mihinkään. Siihen aikaan ei vielä mietitty vapaana kuljettamisen riskejä. Ihan kuuliaisesti kissa kyllä pysyi takapenkillä. 🐱

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumi on kyllä ihanaa ja tykkään talvesta kun olen niin kuumaverinen että aina on hiki :D Ja talvi on visuaalisesti miellyttävä vuodenaika.

   Kissan sain ihan nätisti koppaan mutta sitten alkoi riehuminen. Onneksi rauhottui kun mentiin pihalle. Tuntui niin kamalalta jättää kissa sinne eläinlääkäriin, onneksi minulla ei ole ihmislapsia :D Kuolisin stressiin alle viikossa!

   Poista
 2. Kissat on ovelia ja kuljettajan täytyy olla vielä ovelampi, joskin kissat vaistoaa aina lähdön hetken ;D
  Pieni lumi maan pinnassa saa luonnon näyttämään täysin erilaiselta. Pimeään aikaan lumi antaa vähän valoakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Muutenkin jännä tilanne viedä kissa toimenpiteeseen, sanoin eläinlääkärillekin että myös minulle olisi voinut antaa rauhoittavan ruiskeen :D Onneksi se on ohi nyt ja vuoden päästä uudestaan.

   Poista
 3. Lumi on helpotus! Ja ääretön kauneus! Tosin olen kateellinen pohjoisen asukkaille, joilla on jo 20cm lunta, verrattuna meidän 1mm kerrokseen. 😄
  Facen roskalavaryhmät on kyllä pelastus! Lapsuudenkodista saimme vaikka mitä vanhaa hellaa ja ihme kaappeja ym eteenpäin, kun jollekin kelpasi mökille tai autotalliin. Jopa yöllä hävisi tavaraa pinosta, jonka jätimme tien päähän. 😂
  Thilda
  https://thildan.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on just sen verran lunta että voi sanoa että lunta on maassa. Nättiä kyllä on, täytyy ottaa ilo irti pienestäkin lumimäärästä.

   Rakastan noita fb-ryhmiä 🤍 Siellä menee kiertoon mitä oudoimmat tavarat ja jos ei kelpaa ryhmässä niin vien lähikikeen. Muutenkin kierrätys on tärkeä juttu. Kirppikset ja kiket on ihania paikkoja, vaikka en juuri mitään sieltä osta kun minimoin tavaramäärää.

   Ihanaa loppuviikkoa, Thilda. Meinasin toivottaa viikonloppua kun heräsin juuri päiväunilta :D

   Poista
  2. Ja juuri kaikki mainitsemasi hellat ja kaapit menevät hyvin "kaupaksi" ainakin täällä Kanta-Hämeessä :)

   Poista
 4. Ulrika50v.blogspot.com19/11/22 09:15

  Näin sun postauksen Normaalikaupan tuotteista, hyvät vinkit, normaalissa on niin hirveesti ihonhoitotuotteita ettei tiedä mikä on hyvä ja miksi. Edullisia mutta ei ole kärsivällisyyttä käydä läpi kaikkia mutta nyt tiedän mitä mitä ostan seuraavaksi. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen todella yllättynyt että ihastuin noin paljon tuollaisiin tuoksuttomiin. Tuntuu että ne eivät tuki ihoa yhtään. Normalissa on liikaakin tarjontaa, menee pää vähän sekaisin kun tekisi mieli kokeilla kaikkea. Aiemmin silmänympärysvoiteet ovat aiheuttaneet ärsytystä (vaikka en olekaan mikään herkkä) mutta tuo on Ivy Aian sy-voide ei aiheuta minkäänlaisia tuntemuksia ^^

   Poista
 5. Hih, toinen epäsosiaalinen mörkö ilmoittautuu. :-D En ole edes tiennyt tuommoisen kontaktittoman noudon mahdollisuudesta. Minä olenkin roudannut vaan kamat kierrätyskeskukseen, kun on tuntunut, että sillä tavalla pääsee kaikkein helpoimmin.

  Toivottavasti kisun hammaslääkärireissu sujui hyvin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, on muitakin mörköjä siis olemassa ^^ Laitan aina ilmoituksen jossa mainitsen kontaktittoman noudon eli hakija saa tulla hakemaan tavarat oven takaa ilman että tarvitsee olla sosiaalinen :D Olen vienyt kikeen paljon tavaraa, välillä menee hermo näiden varaajien kanssa jotka eivät sitten nouda ajallaan juttuja.

   Kissan hammaslääkäri sujui hienosti, huoh!

   Poista

On tuhat
tapaa toimia,
mutta vain
yksi tärkeä
tehtävä:
tuoda maailmaan
lisää lempeyttä.

-Susanna Jussila-

© arkisin. Design by FCD.