digimuseo.fi | vieraile museoissa kotisohvalta käsin

lauantai 5. marraskuuta 2022

Digimuseo.fi on palvelu, jonka kautta voit nauttia museoiden sisällöistä missä ja milloin vain.


 

Digimuseo.fi kehittää ja edistää museotoimintaa, museoiden yhteistyötä ja kulttuuriperinnön digitaalista tallentamista ja saatavuutta. Se tuo museopalvelut kuluttajien käyttöön ajasta ja paikasta riippumatta sekä tarjoaa museoille teknologian ja siihen liittyvät palvelut menestykselliseen toimintaan digitaalisessa toimintaympäristössä.

Digimuseo.fi:n toiminnasta vastaa yhteiskunnallinen yritys Yhteinen Perintö Oy. Sen omistajia ovat Suomen museoliiton hallinnoima FMA Creations Oy ja John Nurmisen Säätiö.

 


Ihan mieletöntä että museoihin pääsee tutustumaan virtuaalisesti. Tässä mielekästä tekemistä vaikka sateisille/saikkupäiville. Itse aion vierailla tänään Ateneumissa ja eduskuntatalossa. Kätevää kun sen voi tehdä kotisohvalta liikkumatta minnekään. Ei se tosin korjaa aitoa museokokemusta mutta fiilikseen pääsee kyllä. Käy tutustumassa digitaalisiin näyttelyihin ja kerro mitä tykkäsit!

Kommentoimaan pääset klikkaamalla tekstin otsikkoa.

klikkaa kuvaa ja vieraile digimuseoissa.


 

2 kommenttia

  1. En ole tällaisestakaan mahdollisuudesta ollut tietoinen. Nyt lähden kyllä museokäynnille. Kiitos sinulle ja mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ja kiitos samoin, kivaa viikonloppua ^^

      Poista

On tuhat
tapaa toimia,
mutta vain
yksi tärkeä
tehtävä:
tuoda maailmaan
lisää lempeyttä.

-Susanna Jussila-

© arkisin.. Design by FCD.