marraskuun alun hankinnat

perjantai 4. marraskuuta 2022


Marimekon Tasaraita trikoopussilakana+Finlaysonin aluslakana


Kirjoitin aiemmin postauksen jossa mietin tulevia hankintoja. Lyhyesti; minulla on tällä hetkellä ainoastaan yksi pussilakana ja toinen on ihan tervetullut. Täällä kodissa on sen verran väriä niin mietin että kaksivärinen (mustavalkoinen) pussilakana tasapainottaa kodin värimaailmaa. Aluslakanan suhteen päädyin hyväksi havaitsemani Finlaysoniin. Lakanat laitoin tilaukseen torstaina sillä Sokoksella oli hyvä tarjous, 24 % pois hinnoista.

 

Ströme Hot Airfryer 

 

 Olen kuullut airfryereista eli suomeksi kiertoilmakypsentäjistä paljon hyvää. Kristiina K. on jakanut omassa blogissaan reseptejä ja kokemuksia airfryerista, niistä pääset lukemaan tästä. Kristiinan kokemuksien ansiosta päädyin itsekin hankkimaan kyseisen laitteen.

 

Ja hyvä että hankin! Ihan täydellinen yksinasuvalle ihmiselle. Korvaa kyllä tässä taloudessa niin mikron kuin uuninkin. Airfryerissa voi valmistaa samoja ruokia/leivonnaisia kuin uunissakin, tosin airfryerilla  saa fiksumman kokoisia annoksia kuin uunissa (uunia kun ei ihan pienen satsin takia kannata laittaa päälle). Laite on sen verran pieni että sen saa jemmattua hyvin kaappiin jos ei halua pitää esillä. Päädyin tuohon Strömen malliin ihan vain siksi että se oli saanut hyvää palautetta ihmisiltä. Lisäksi osuin Verkkokauppa.comiin sellaisena päivänä että ostamastani mallista oli erittäin hyvä tarjous. Olen kokeillut laitetta pari kertaa ja ollut hyvin tyytyväinen tuloksiin. Ja plussaa, helppo pitää puhtaana ja on visuaalisesti kaunis kodinkone, mikä on itselle tärkeää.

 

 Kommentoimaan pääset klikkaamalla tekstin otsikkoa. 1 kommentti

  1. Toivotaan että ovat laadukkaat 🤍 joissain lakanoissa ollut ongelmia värien kanssa, valkoiset kohdat värjääntyneet harmaiksi.

    VastaaPoista

On tuhat
tapaa toimia,
mutta vain
yksi tärkeä
tehtävä:
tuoda maailmaan
lisää lempeyttä.

-Susanna Jussila-

© arkisin. Design by FCD.