Arkikuvia menneiltä vuosilta

perjantai 30. joulukuuta 2022

 

Vaikka minimoin aika tiukalla otteella tavaraa, vanhat valokuvat ovat sellainen juttu joita arvostan ja ne ovat korvaamattomia. Kuvasin valokuvista videon youtubeen. Siitä tuli lähes viiden minuutin pätkä.

 

Tein videon lähinnä itseäni varten mutta ajattelin julkaista sen muidenkin nähtäväksi. Kyllä ihmiset oli ennen niin kauniita vai kuvittelenko vaan?

 

Kommentoimaan pääsee klikkaamalla postauksen otsikkoa.


7 kommenttia

  1. Olipas tunnelmallista ajankuvaa! Kiitos kuvien jakamisesta! 🌠

    VastaaPoista
  2. Ihana video ja myös ihanan paljon kuvia sinulla.

    En tiedä mikä taika vanhoissa kuvissa tosiaan on, mutta jotenkin niissä vallitsee sellainen erityinen rauha. Osin varmaan mustavalkoisuus tekee sen, mutta ehkä myös se, että kuvaaminen ja kuvattavana oleminen oli niin harvinaista ja arvokasta. Osan siitä haluaisin palauttaa nykyaikaan.

    Bongasin myös pyöreäpohjaiset lastenvaunut, jollaisissa itseänikin on työnnetty. (Myöhemmin tehtiin niistä serkkupoikien kanssa mäkiauto, jota sai pohjanmaan lakeuksilla työntää aika pitkästi, koska mäkiä ei ollut :)).

    Hyvää vuodenvaihdetta Jenni (olit tänään mielessä, kun karsin juomalaseja kaapista :)).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka 💖vanhoissa kuvissa tosiaan on jotain taianomaista ja ihanaa että niitä on säästetty näihin päiviin saakka.

      Voi että tuota mäkiautotarinaa, onneksi lapsia harvoin haittaa vaikka joku merkittävä tekijä puuttuu kuten tiedän tapauksessa tuo mäki :D

      Mitä parhainta vuoden viimeistä päivää Annukka ♡ muista karsia maltilla

      Poista
  3. Kiitos Suvi ♡ tässä mietin että mitähän meistä ajatellaan vaikka sadan vuoden päästä (jos silloin enää elämää maapallolla onkaan) kun kasvot on muokattu tunnistamattomiksi :O

    Ihanaa vuodenvaihdetta!

    VastaaPoista
  4. Miten ihana video!! Vanhat valokuvat on ehkä tärkeämpiä kuin mikään.
    Olen samaa mieltä, että ihmiset olivat kauniimpia. Huolitellumpia. Ja valokuvaus oli myös sen verran erityinen hetki, että siihen paneuduttiin eri tavalla. Oli kampaukset ja siistit vaatteet ja hallittu ilme yms. Taidankin apinoida idean ja kuvata omista arkistoista kuvia blogiin.
    Mun piti teettää isälle joululahjaksi ifolor-kalenteri 2016, mutta hän ehti kuolla ennen joulua. Sen jälkeen olen haudutellut ifolorkirjan tekemistä, mutta vasta tynkä on valmiina. Mikä siinäkin niin kestää… 🤔🧐
    Kaunista vuoden vaihdetta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Thilda! Sain kuvaamisidean kun mietin että mitä jos tulee tulipalo ja kaikki tuhoutuu. Onneksi tässä oli vain murto-osa kuvista ✨

      Ihanaa jos apinoit, ihan parasta ♡ jään innolla odottamaan. Ja nyt on muuten tyhmä olo kun en tajunnut että noista kuvista voi teettää kirjan 🤦‍♀️minun jos kenen pitäisi se älytä. Ihanaa kun mainitsit idean!

      Ja parasta uutta vuotta 2023!

      Poista

On tuhat
tapaa toimia,
mutta vain
yksi tärkeä
tehtävä:
tuoda maailmaan
lisää lempeyttä.

-Susanna Jussila-

© arkisin. Design by FCD.