kirppislöytö | Marimekon teekupit

lauantai 7. tammikuuta 2023

 

 

Nämä Marimekon uudet teekupit löytyivät kirppikseltä yhteensä 11 eurolla mikä on sangen kohtuullinen hinta. Juon aina silloin tällöin teetä joten pitäähän sitä varten olla teekupit. Kupeissa on kyllä korvat vaikka ne eivät juuri erotu.


Olen nyt viime aikoina kirppistellyt hyvin hillitysti koska minulla on suurin piirtein kaikkea mitä tarvitsen. Vaatteita on nihkeä määrä joten niitä olisi kiva löytää. Tosin, kirppikselle kun lähtee niin sieltä löytyy ihan jotain muuta kuin sitä mitä lähti etsimään. Kuppien vieressä oleva purkki on niin ikään löydetty kirpparilta, siellä säilytän irtoteetä.

 

Mitä löytöjä sinä olet tehnyt kirppikseltä?

 

Kommentoimaan pääsee klikkaamalla postauksen otsikkoa.

9 kommenttia

 1. Hei Suvi, yritän nyt panostaa mustavalkoisuuteen etten heti kyllästy. Kirppispöydän pitämisessä on aikamoinen työ, pidin pari kertaa pöytää ja kiitos, riitti. Tuolta meidän kirpulta varastetaan paljon tavaraa vaikka olisi hälytkin, tylsää ^^

  VastaaPoista
 2. IHANAT!! Oon ihan Marimekkofani ja teekupit on pop! Tykkään tuosta kuviosta siinä määrin, että lapsuudenkotiin laitoin siitä oviverhon.

  Ite en oo kirppistelly aikoihin, vaikka joskus en suunnilleen muuta tehnytkään. Tavara-ahdistus nääs… 🥹

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Thilda! Katsoinkin kun postausta luin että näyttää olevan samaa kuosia. Omatkin kirppistelyt on nykyään aika nihkeät, ehkä pari-kolme kertaa kuussa. Kun ei tarvitse juuri mitään (paitsi vaatteita) niin ei tule käytyä.

   Poista
 3. Kauniit kupit minimalistiseen tyyliin! 👍

  Minullakin, kuten Thildallakin, on tavaraähky. Joulun alla löysin kuitenkin joulukirppikseltä joulupöytään ihanan Finlaysonin ”kaitaliinan”. Joulutavaroita en malta ohittaa, vaikka niitä on ennestäänkin paaaaljon! 😆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin ei ehkä kyllästy kun ovat niin neutraalit. Minäkin, ihme kyllä, vaikka jouluihminen olekaan, hiplailen kirpulla jouluesineitä, niissä on jotain niin kaunista. Kaitaliina oli hyvä ostos kun pääsi käyttöön ❤

   Poista
 4. Miten toiset tekevät noin hienoja löytöjä kirppareilta? Itse en löydä juuri koskaan mitään oikein hienoa. Tälläkin viikolla kävin kirppiksellä, mutta ei löytynyt mitään itselle sopivaa.
  Mukavaa viikonlopun jatkumista sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kristiina, välillä ja oikeastaan tosi usein, käy niin ettei löydy yhtään mitään ja välillä taas löytyy vaikka mitä. Minkälainen kirppistarjonta teillä päin on?

   Mukavaa sunnuntaita sinulle ❤

   Poista
 5. Mulla on ollut kirppiksillä (tai oikeastaan aina yhdellä ja samalla) jo vuosia suunta toisinpäin eli olen myynyt itselleni ylimääräistä ja ilahduttanut ostajia edullisilla, uutta vastaavilla löydöillä :) (uskallan sanoa näin, koska vien vain kuranttia tavaraa, jonka hinnat on kirppiksen omistajien mukaan "liian alhaisia", mutta olen enemmän samoilla linjoilla poikani kanssa, joka sanoi, että "äiti, jos tavara menee kaupaksi, niin hinta on silloin ollut oikea).

  Mutta jos olisi silmiin sattunut tuollaiset Marimekon kupit noin edullisesti, ne olisi kyllä ehdottomasti tarttuneet mukaan. Mahtilöytö ja ihan sun näköiset myös :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Annukka että on kirppismyyjiä kuten sinä 🤍 ja niin fiksu poika sinulla. Jos motiivina on tavaroista eroon pääseminen niin silloin hinta todellakin on ollut oikea. Itselläkin nuo lahjoitettavat tavarat on olleet sellaisia että olisin niistä saanut rahaa ihan hyvin mutta kun on laiska niin on laiska. Ja ne on jo kerran maksettu niin antaa mennä :D

   Mustavalkoiset astiat on siitä hyviä ettei niihin kyllästy niin helposti kuin värillisiin, toivotaan näin. Ihanaa tai mukavaa loppuviikkoa sinulle 🤍

   Poista

On tuhat
tapaa toimia,
mutta vain
yksi tärkeä
tehtävä:
tuoda maailmaan
lisää lempeyttä.

-Susanna Jussila-

© arkisin. Design by FCD.