minimalismimaanantai | ramdom keittiösälä

maanantai 16. tammikuuta 2023




Jatketaan edelleen keittiöstä löytyvillä tavaroilla. Lifefactoryn lasinen vesipullo kulkee aina työkeikoilla mukana, samoin myös Eva Solon termospullo jos kahvia ei ole muuten tiedossa. Nämä kummatkin pullot alkavat olla jo aika vanhoja, täytyy hankkia tilalle vastaavat sitten kun näistä aika jättää.

 

Mittakasari ja musta desin mitta ovat silloin tällöin käytössä jos on tarpeen mitata tarkasti, olen huithapeli ja teen yleensä fiilispohjalta ruokaa/leipomuksia.


Pari lounasrasiaa+ lasiset pikkuvuoat ovat käteviä säilytykseen ja ruoan kuljetukseen työpaikalle, yllätys! Tai siis nuo kannettomat on vain kotikäyttöön, esim. viinirypäleille. Pihdit ovat hyvät jos tarvitsee käännellä airfryerissa jotain, ei pala näpit. Kauha ja puulasta ovat harvoin käytössä mutta kuitenkin tarpeelliset joten en näe syytä hävittää niitä vielä. Tölkin/pullonavaaja on harvoin käytössä mutta hyvä olla olemassa.


Luonnonvalo on tällä hetkellä hiukan vähissä joten tällä hetkellä ei ole kuvia astioista/välineistä niiden oikeilla paikoilla, korjataan asia sitten kun valon määrä lisääntyy.

 

Kommentoimaan pääset klikkaamalla tekstin otsikkoa.  


Mukavaa viikkoa sulle!




2 kommenttia

  1. On ollut pitkään mielessä vaihtaa kaikenlaiset kuivauskaapista syliin lentelevät muovirasiat (jotka kyllä viimevuotisen raivauksen yhteydessä karsin ja järjestin nätisti omalle varsinaiselle paikalleen, mutta tuolla kuivarissa eivät pysy asennossa) lasisiin. Ei tunnu hyvältä edes säilöä mitään muovissa, saati lämmittää mikrossa (sitä tosin en koskaan teekään, mutta miestä joutuu vahtimaan).

    Ja unelma olisi se, että jääkaapissa olisi kauniisiin lasirasioihin säilöttynä aina valmiiksi pilkottuja juureksia, vihanneksia ja hedelmiä niin, että niitä voisi syödä ensin silmillään ja sitten ihan oikeasti. On vielä aloittamista vaille valmis se pilkkominen :). Ja ne rasiat...

    Mitta-astiasi on kauniit. Ja Solon termari. Itse olin pettynyt, kun ostin mielestäni aika kalliin Eva Solon juomapullon, joka naarmuuntui ja harmaantui heti ekoilla käyttökerroilla. Vaihdoin keraamisen ja se on ollut hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin luovuin muovirasioista. Vielä on ruoka-aineiden säilytyksessä käytössä Gastromaxin säilytysasiat jotka eivät olekaan kauhean kivat, täytyy vaihtaa ne lasisiin purkkeihin. Ja joskus aikoinaan kun oli muovirasioita niin aina oli kannet hukassa :D

      Oi että, olisipä ihanaa jos olisi valmiiksi pilkottuna vihanneksia jääkaapissa. Täytyy toteuttaa se joku päivä, menee kyllä kaikki rasiat käyttöön :D

      Olen miettinyt Eva Solon juomapulloa, hyvä kuulla kokemuksia. Se tosin olisi ollut tosi kivan näköinen mutta naarmuinen pullo ei oikein kuulosta kivalta.

      Kiitos kun jaoit kokemuksesi 🖤

      Poista

On tuhat
tapaa toimia,
mutta vain
yksi tärkeä
tehtävä:
tuoda maailmaan
lisää lempeyttä.

-Susanna Jussila-

© arkisin. Design by FCD.