30 päivän minimalismihaaste | päivä 6

perjantai 3. helmikuuta 2023

 


Ensimmäisessä kuvassa kaksi pientä kannellista lasipurkkia jotka vien kikeen. Huulirasva metallirasiassa alkaa olla jo aika elähtänyt joten se menee sekajätteeseen. Hiusrenkulat ovat uusia ja ne annan ystävän lapselle.


Sitten hiukan suurempi poisto! Kyllästyin senkkiin ja se haettiin toissapäivänä uuteen kotiin. Laitoin jälleen kerran ilmoituksen Facebookin "Roskalava"-ryhmään ja uusi omistaja löytyi nopeasti. Onneksi ei tarvinnut kantaa itse tuota möhköä alas. 


Poistojen yhteismäärä 21 kpl.

 

Kommentoimaan pääset klikkaamalla tekstin otsikkoa. 

6 kommenttia

 1. Nuo "Roskalava"-ryhmät ovat kyllä mainio keksintö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kristiina, kyllä! Siellä menee kyllä "kaupaksi" kaikki ja parasta kun tavarat tullaan noutamaan kotiovelta. Kivaa viikonloppua sinulle 💕

   Poista
 2. Senkki oli kyllä melkoisen iso poisto, jonka jättämän tyhjän tilan varmasti myös huomaa :).

  Mun pitäisi saada aikaiseksi laittaa Toriin tavaraa. On sen verran arvokkaat (peili ja kattovalaisin), että ihan ilmaiseksi en niistä halua luopua, mutta puoli-ilmaiseksi kyllä. Jokainen ropo keittiöremppakassaan on nyt enemmän kuin tervetullutta.

  Valoisaa viikonloppua Jenni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen senkin tilalle haaveillut jotain matalampaa tasoa. Senkin olisi kyllä voinut myydäkin mutta varmemmin pääsee eroon kun antaa ilmaiseksi :D

   Keittiöremppaan kyllä uppoaa paljon rahaa vaikka ei menisikään uusiksi kaikki. Mutta on se sen arvoista kun remppa on valmis ja keittiö on uusi.

   Mitä parhainta viikonloppua sinulle <3

   Poista
 3. Hitsit, tää on kuule aika inspiroivaa! Vaikka aluks aattelin, etten pystyis, enkä haluis kokeilla tätä haastetta, huomaan joka kerta miettiväni, että mitä ite poistaisin. 🤔
  Voi olla että saat mut mukaan vielä jossain vaihees… 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thilda, lähde ihmeessä mukaan! Tässä kun on näitä karsintoja tehnyt niin olen tullut ajatelleeksi että kaikkea sitä vielä onkin kaapeissa. Ja että tarviiko tätä kaikkea todella?

   Poista

On tuhat
tapaa toimia,
mutta vain
yksi tärkeä
tehtävä:
tuoda maailmaan
lisää lempeyttä.

-Susanna Jussila-

© arkisin.. Design by FCD.