30 päivän minimalismihaaste | päivä 7

lauantai 4. helmikuuta 2023

 


Päivä seitsemän. Jos nyt ihan totta puhutaan niin olen tässä ehtinyt laittaa poistoon kaikenlaista, tänään esimerkiksi vaatteita, enkä ole kaikkea kuvannut. 


Kuulokkeet ovat uudet ja ne lähtevät kikeen kuten myös suolatuikku ja pyyhenipsut joita ilmestyi "jostain" lisää. Tämä olisi kuulkaas paljon helpompaa jos samankaltaiset tavarat olisivat samassa paikassa eivätkä ympäri asuntoa. Ehkä ne tavarat nyt löytävät kaltaistensa pariin kun määrät vähenevät. Paperiarkit vien paperinkeräykseen.


Ja sitten tuo Urpo&Turpo -kaulaliina! Miksi ihmeessä olen sen ostanut :O Jos haluaa pukeutua nallekaksikon Urpoksi niin tämä kaulaan vaan. Tämäkin lähtee kikeen. Tässä alkaa tuntua jo pientä väsymystä karsimisen suhteen ja menen helpoimman kautta ja vien tavarat suoraan kikeen. Jos olet joskus lahjoittanut tavaraa esimerkiksi Facebookin "Roskalava"-ryhmässä niin saatat tietää että noudot eivät aina mene nappiin ja hermo palaa.


Poistojen yhteismäärä 28 kpl.

 

Kommentoimaan pääset klikkaamalla tekstin otsikkoa. 



2 kommenttia

  1. Ääk, mä jo säikähdin, että sä poistat noi nallet ja todellisen prinsessan! Vai onks ne sun nalleja… 🤔 vai kuvituskuvaa?
    Ja siis todellakin; miten ällistyttävän kiinnostavaa seurata mitä sä poistat! 😄 (Hämärää!)

    VastaaPoista
  2. Nuo nallet ovat Urpo&Turpo, Hannele Huovin kirjoittamassa lastenkirjasarjassa esiintyvät leikkikarhut.Urpo&Turpo esiintyvät myös nukkeanimaatioissa. Eli kuvituskuvaa on.

    Minullahan on ihan mielettömän tylsät poistot, vaikka toisaalta tykkään itsekin näitä seurata, oli se poistettava sitten ihan mitä vaan.

    VastaaPoista

On tuhat
tapaa toimia,
mutta vain
yksi tärkeä
tehtävä:
tuoda maailmaan
lisää lempeyttä.

-Susanna Jussila-

© arkisin. Design by FCD.