30 päivän minimalismihaaste | päivät 8+9

maanantai 6. helmikuuta 2023

 

Nyt parin päivän poistot kerralla! Nämä kaikki löytyivät työpöydän laatikoista, aika saalis! 

 

Pari toimivaa kynää annan ystävän lapselle. Hiuslenksu lähtee roskiin ja samoin myös tuo fixing spray, puteli oli tyhjä. Miksi se oli työpöydän laatikossa, en tiedä. Muovisen kotelon laitan muovinkeräykseen, onkohan siellä joskus ollut jemmassa korvatulpat ? Klemmari tupsulla saa uuden kodin M.n kotoa.


Nastat vien meidän rapussa olevaan ilmoitustauluun, niistä on aina pulaa. Saa nähdä viekö joku pitkäkyntinen ne mennessään? Turku-aiheiset postikortit vien lähikikeen, siellä on on myynnissä muitakin joten saattaa mennä jopa kaupaksi.


Poistojen yhteismäärä 45 kpl.

 

Kommentoimaan pääset klikkaamalla tekstin otsikkoa. 

 

Onko sinulla meneillään minimalismihaaste tai vastaava? 
4 kommenttia

 1. Hauska seurata näiden pikkutavaroiden poistoja, koska itse mielsin silloin aikanaan haasteen niin, että kaiken poistettavan pitäisi olla jotain suurta, että eron huomaa. Tämä siis ihan vaan oman pääni sisäinen keksintö, semmoistahan ei missään edes mainittu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annukka, olen karsinut kotona jo niin paljon kaikkea että osa poistoista on pieniä 🤍 on toki tulossa niitä suurempiakin poistoja.

   Poista
 2. Luin tämän postauksesi aiemmin, ja tänään aamiaispöydässä puhuin siitä Miehellekin. Aion toteuttaa tämän maaliskuussa ompeluhuoneessani, poistettavaa riittänee enemmänkin kuin 31 päiväksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä tyssäsi 45 tavaraan kun ylimääräistä ei enää niin kauheasti ole :D Onnea sinulle matkaan!

   Poista

On tuhat
tapaa toimia,
mutta vain
yksi tärkeä
tehtävä:
tuoda maailmaan
lisää lempeyttä.

-Susanna Jussila-

© arkisin.. Design by FCD.