kuulumisia | vko 6 | heitän hanskat tiskiin

sunnuntai 12. helmikuuta 2023

 

Tunnustuksia heti alkuun; jätän minimalimihaasteen sikseen. Omalla kohdalla tämä tarkoittaa että kierrätykseen menneiden tavaroiden määrä tyssäsi 45 tavaraan. Aika kyseiselle haasteelle ei ollut paras mahdollinen, olenhan luopunut jo niin suuresta määrästä materiaa. Jatkan toki edelleen omistamani tavaramäärän läpikäyntiä ja kyseenalaistamista. 

 

Onnea teille muille jotka jatkatte haasteen parissa tai vasta suunnittelette sitä.

Muita havaintoja tältä viikolta; olen kuluttanut aikaa interwebissä vähemmän kuin pitkään aikaan. Ja se on tuntunut niin hyvältä ja oikealta. 

 

Olen ollut enemmän läsnä.



10 kommenttia

  1. Nettipaasto tekee joskus erinomaisen hyvää. Ja pitkälle pääsit haasteessa – mä olisin lopettanut varmaan jo tokana päivänä. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella hyvää on tehnyt ja täytyy jatkaa samalla linjalla ^-^

      Poista
  2. Oon todellakin samaa mieltä, että nettipaasto on joskus kuin virkistävä vuoripuro helteessä! Ite olen ollut facesta pois toissakesästä lähtien. Tammikuussa kokeilin riittääkö juttua ja jaksamista blogille joka päivä ja se oli yhden kuukauden ajan ok. Nyt kun on töitä enemmän, yksi paastopäivä viikossa on tervetullut. Voi olla, että maaliskussa pidänkin kaksi. Muuten netistä katon päivittäin uutisia ja säätä ja muuta.

    Poistojutut pitää tehdä juuri oman maun mukaan ja just niin paljon kuin itselle sopii. Ite luovuin melkein koko omaisuudestani vain koska toinen ihminen mut siihen aivopesi. Sitä kipuilen edelleen, kymmenien vuosien päästäkin. Eli ota rennosti vaan! ❤️

    VastaaPoista
  3. Minulla on vielä fb käytössä mutta lähinnä siksi, että lahjoitan siellä tavaraa eteenpäin. Facebook on paikkana jo aika kuollut. Täytyy jatkaa tätä taukoilua, tuntuu niin ihanalta.

    Sinä olet kyllä ollut ahkera blogin kanssa 🖤 ja parasta että sinulta löytyy tekstejä monelta vuodelta, parasta lukea niitä monta vuotta kerrallaan.

    Rennosti täällä otetaan ja poistellaan sitä mukaa kun huomataan että käyttöä ei enää ole. Haasteen kanssa tosiaan teki tiukkaa kun poistettavaa ei juuri tässä hetkessä ollut niin paljon kuin haaste olisi vaatinut :D Kivaa viikkoa, Thilda 🖤

    VastaaPoista
  4. Hyvä päätös jättää haaste kesken, jos ei tunnu hyvältä. Tai jos tuntuu siltä, että poistettavaa täytyy väen väkisin keksiä.

    Olen saanut sellaisen kuvan, että sulla on jo nyt erittäin, erittäin maltillinen määrä tavaraa, eikä mitään ylimääräistä pyöri arjen haittana.

    Mukavaa maanantaita ja sen mukanaan tuomaa uutta viikkoa Jenni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Annukka, olen nyt viime aikoina miettinyt paljon karsimisasioita joten nyt on aika keskittyä muihin juttuihin ja toki raportoida kun homma taas edistyy 🖤 paha jatkaa haastetta kun tyhjästä on paha nyhjäistä :D

      Kivaa viikkoa sinulle Annukka 🖤

      Poista
  5. Ulrika50v.blogspot.com14/2/23 10:39

    Mulla ei ole fb eikä ikinä ollutkaan. Silloon kun fb tuli olin kiireinen pienten lasten äiti ,ei ollut aikaa tai kiinnostusta hankkia fb.Onneksi ei ollut ,nyt se ois tosi "riesa" .....

    VastaaPoista
  6. Oli kiva tarttua tähän haasteeseen, kun en ollut tehnyt sitä aiemmin. Oli oikeastaan kiva huomata, että poistettavaa tavaraa ei riittänyt puolta väliä enempää. Nyt uusia juttuja kohti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haaste oli aika paha tällaiselle rankalla kädellä karsijalle. Poistoja tulee edelleen mutta nyt vähän hiljaisempaan tahtiin.

      Kiva kun sinäkin lähdit haasteeseen mukaan 🤍

      Innolla jään seuraamaan Thildan poistoja ^-^

      Poista

On tuhat
tapaa toimia,
mutta vain
yksi tärkeä
tehtävä:
tuoda maailmaan
lisää lempeyttä.

-Susanna Jussila-

© arkisin. Design by FCD.