kuulumisia & ostoksia

maanantai 24. huhtikuuta 2023

 


Kulunut kuukausi on mennyt pitkälti migreeniä potiessa, nyt tosin alkaa helpottamaan sillä sain estolääkkeen käyttöön. Lääke on ennestään tuttu ja onneksi toimii (Verpamil, jos lääkkeen nimeä mietit). Olen viime viikkoina levännyt pitkälti sisätiloissa ja nyt on ihanaa kun uskaltaa lähteä ulos päänsäryttä.

 

Pari päivää sitten kävin pitkästä aikaa kirpulla ja löysin Helena Karihtalan Sisustajan käsikirjan. Olen tätä kirjaa hiplaillut ennenkin kirpulla ja nyt sain sen edulliseen hintaan, jee!


Toinen ostos oli ulkoilutakki jonka ostin uutena ja podin siitä hetken huonoa omaatuntoa. Pyrin ostamaan kaiken materian kirpuilta tai kikeistä mutta sopivaa ulkoilutakkia vaan ei osunut kohdalle. Takkitilanne on muutenkin aika minimaalinen, yksi takki talvikäyttöön, yksi kevät/kesäparka ja nyt tämä takki ulkoiluun. Tykkään ulkoilla kelissä kuin kelissä ja on kiva ettei tarvitse turvautua hiostavaan sadetakkiin. Kävin muutenkin kaikki vaatteet läpi ja on kyllä tarvetta uusille vaatteille. Täytynee tehdä tänään kirppiskierros.


Nyt on silmäasiatkin kunnossa, minulla oli kaihiepäily korkeiden silmänpaineiden vuoksi. Nyt paineet olivat oikein loistavat ja saan huokaista helpotuksesta. Vuoden päästä uudelleen. Vaikka en yleensä "kilpailuta" esim näitä lääkärikäyntejä ja niiden tutkimuksia niin onneksi tein nyt niin. Hirveitä hintaeroja! Lämmin suositus siis Silmäasemalle jos on tarvetta tutkia silmiä kaihiin liittyen 🖤


Innostuin laittamaan parvekettakin hiukan, toivottavasti ei tulee takatalvea. Onnistuin pitämään muratin yli talven hengissä mutta nyt se sitten siirtyi ajasta ikuisuuteen. Voi harmi! Ei muuta kuin murattikaupoille.


Maaliskuussa minulle tehtiin microbladingkulmat ja ne vahvistettiin huhtikuun alussa. Olen niin iloinen että päätin hiukan panostaa myös itseeni ja tukea paikallisen nuoren pienyrittäjän toimintaa. Seuraavaksi ajattelin pigmentoida huulet, toki niin että lopputulos on luonnollinen kuten kulmissa. Helpottaa arkea paljon kun ei tarvitse suuremmin miettiä kulmia eikä huulia. Kasvohoidossakin pitäisi käydä, edellisestä kerrasta on varmaan 20 vuotta aikaa :D Yritän kyllä näitä toimenpiteitä jakaa useammalle kuukaudelle. Tuntuu vähän oudolta panostaa itseensä mutta toisaalta se on myös ihan mahtavaa.

 

Kommentointiosio avautuu klikkaamalla tekstin otsikkoa. 


 

Mahtavaa huhtikuun viimeistä viikkoa sinulle!

6 kommenttia

 1. Hienoa että migreenilääke on auttanut! Kivan takin ostit, joten älä pode huonoa omaatuntoa vaikka se ei kirpparilta ollutkaan. Tuota uskon sinun pitävän kuitenkin monta vuotta.
  Kivaa uutta viikkoa sinulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi lääke lähti toimimaan nopeasti, haittasi hiukan elämää päänsäryt :)

   Nyt odottelen että pääsen käyttämään takkia tositilanteessa eli pienessä sateessa ^_^ en pode enää huonoa omaatuntoa takin ostosta, tekniset takit kirpparilta ostettuna voivat olla aikamoinen riskin kun ei tiedä miten niitä on huollettu.

   Mitä ihaninta kevättä sinulle sinne Ahvenanmaalle :)

   Poista
 2. Onpa monelta kantilta positiivisia uutisia! Migreeni on ihan helvetistä ja toivon, että pian loppuu sulta(kin) kokonaan, koska keski-iässä se usein helpottaa.
  Kirpparilöydöt on kyllä niin piristäviä! 😃 Kiva löytö toi kirja! Mä oon löytäny pari vanhaa Arabian kukkaruukkua viikon aikana.
  Mä niin tsemppaan tota itseensä panostamista! 😃😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tässä ikääntymisessä hyviäkin puolia! Onneksi estolääke toimii ja saa nauttia elämästä ja arvostaa kivuttomia päiviä suuresti :)

   Välillä kirpparilta ei löydy sitten niin mitään ja välillä tärppää oikein kunnolla. Oi että nuo Arabian kukkaruukut on hyvä löytö 🖤 itse olen myös niitä metsästänyt, tulee niin lapsuudenkoti niistä mieleen.

   Poista
  2. Ja onneksi olet myötävaikuttamassa tähän itseensä panostamiseen, ihan parasta 🖤

   Poista
  3. ❤️ Mahtavaa!! On paras fiilis, kun saa muitakin mukaan hienoksi kokemiinsa juttuihin!

   Poista

On tuhat
tapaa toimia,
mutta vain
yksi tärkeä
tehtävä:
tuoda maailmaan
lisää lempeyttä.

-Susanna Jussila-

© arkisin. Design by FCD.