minimalismimaanantai | tuoksukynttilät

maanantai 27. maaliskuuta 2023

 
Pitkästä aikaa karsimisjuttuja! Meni vähän motivaatio koko hommaan tuota minimalismihaastetta tehdessä joten oli hyvä pitää pientä taukoa. Nyt on taas hyvä fiilis jatkaa! Eli ei muuta kuin kynttilöiden pariin!

Kynttilöitä on maltillinen määrä joten ne mahtuvat tuollaiseen pieneen laatikkoon.
 

 
H&M:n kynttilät ovat erittäin raikkaan tuoksuisia ja niissä on oikeasti tuoksua joka jää ihanasti leijailemaan tänne asuntoon. Rakastan tuoksuja paljon ja polttelen kynttilöitä ihan päivittäin.
 


 

Yankee Candle:n tuoksukynttilät ovat pitkäaikaisia suosikkeja. Näissä kahdessa kynttilässä on erittäin makea tuoksu. Olen makeiden tuoksujen ystävä ja näitä kahta on poltettu ehkä eniten kaikista kynttilöistä. 

Tokyomilkin ja Mujin kynttilät ovat myös ällömakeita ja juuri siksi niin ihania!

 


 

Ja tällä kertaa kiertoon lähtee Osmian ja Luhdan tuoksukynttilät, näissä tuoksua on omaan makuun ihan liian vähän. Poistuin hetki sitten Facebookista joten näitä ei voi siellä kaupata(=antaa ilmaiseksi), mutta uskon että näille löytyy lähipiiristä ottaja.

 

Kommentoimaan pääset klikkaamalla tekstin otsikkoa.

4 kommenttia

 1. Anonyymi1/4/23 12:07

  Ihanaa, tuoksukynttilät!!! Mä sain kerran kaverilta muovikasseittain Party Liten erilaisia tuoksukynttilöitä, kun se muutti, eikä voinu viedä niitä mukanaan. Hän oli siis PL:n edustaja. 😊

  Mä kävin eilen Taito-Shopissa ja nuuhkin siellä tuota Kardemummaa, koska muistin, että kirjoitit siitä. Se oli hyvä tuoksu, joskin aika vaimea, kuten sanoit. Joko löysit sille ottajan? 😉

  Mä tykkään kauheesti viikunan tuoksusta ja vaniljasta ja mausteista … ja vaikka mistä 😄
  Kesää kohti poltan kotona vähemmän kynttilöitä, mutta lapsuudenkodissa tämä ei päde, vaan siellä tuoksuu AINA hyvin vahvasti.

  Ja pakko sanoa taas, että voi sissus, mä sitte rakastan sun blogin visuaalista ilmettä! 😍

  VastaaPoista
 2. Moikka Thilda! Partyliten tuoksukynttilät on minulle aika vieraita, vaikka kirppiksellä niitä tulee usein vastaan. Onko niissä voimakas tuoksu?

  Kardemumman tuoksu tosiaan on niin vaimea ettei jatkoon! Tykkään että täällä tuoksuu oikein kunnolla, milloin mikäkin :D

  Ja kiitos kehuista, en ole itse blogin pohjaa koodannut vaan ostanut Etsystä :D Osaispa koodata!

  VastaaPoista
 3. Kappas, edellisen kirjotin vahingossa anonyyminä, mutta tunnistithan sä! 😄
  Joo, siis PL on todella voimakas!! Niitä ei käsittääkseni enää myydä Suomessa, mutta sillon kun niitä viä oli, niin postissakin ne laatikot tuoksui kauas. 😄 Tosin osa niiden kynttilöistä on tuoksuttomia. Kokeile, jos kirpparilla törmäät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tutustua PL:n, tuoksut on 💞

   Poista

On tuhat
tapaa toimia,
mutta vain
yksi tärkeä
tehtävä:
tuoda maailmaan
lisää lempeyttä.

-Susanna Jussila-

© arkisin.. Design by FCD.