Papu meets art | Papu De­sign, Han­na-Riik­ka Heik­ki­lä ja Rii­hi­mäen tai­de­museo

sunnuntai 19. maaliskuuta 2023

 

Piipahdin perjantaina Riihimäen taidemuseossa, pitkästä aikaa. Uusin juuri museokortin joten pitihän sitä päästä heti käyttämään. 

 

Rakastan tuota museokorttia, voi mennä matalalla kynnyksellä katsomaan vaikka Ateneumiin  Albert Edelfeltin maalaamaa Kuningatar Blankaa kahdeksi tunniksi eikä tarvitse kiertää koko museota jos ei halua. Toki näin voi tehdä ilman museokorttia mutta jos maksaa suht suolaisen sisäänpääsyhinnan niin silloin tulee ehkä kierrettyä koko museo.


Tällä kertaa kiinnosti taidemuseon alakerrassa sijaitseva Papu meets art-näyttely, voi miten ihania värejä tauluissa ja vaatteissa.

 

Otin puhelimella muutaman kuvan taidemuseosta ja tietysti itse näyttelystä. 

 

Kannattaa piipahtaa jos vierailee Riihimäellä!


Kommentoimaan pääset klikkaamalla tekstin otsikkoa.

 


2 kommenttia

 1. Ei ehkä ihan minun tyyliseni näyttely, joten kiva, että pääsin käymään näyttelyssä tällä lailla turvallisesti ruudun välityksellä. ;-D Ja hyvä kun muistutit museokortin olemassaolosta. Pitääkin mennä vinguttamaan sitä mahdollisimman pian Suomeen palattuani. Vaikka ei tuo taida hirveästi vinkua. ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli siellä muutakin, itse jaksoin keskittyä ainoastaan tähän alakerran näyttelyyn jotenkin :D Olen kultakauden taitelijoiden (ainakin osan) ystävä enemmänkin mutta välillä on hyvä nähdä muutakin.

   Olen huomannut että meillä menee taidemieltymykset ihan ristiin :D

   Ei muuta kuin korttiparka vinkumaan kunhan palaat Suomeen 💕

   Poista

On tuhat
tapaa toimia,
mutta vain
yksi tärkeä
tehtävä:
tuoda maailmaan
lisää lempeyttä.

-Susanna Jussila-

© arkisin.. Design by FCD.