kirppislöytö | Iittala Kastehelmi-lasit 5 €

perjantai 7. heinäkuuta 2023

 



Tämä oli hyvä löytö! Lasit ovat aivan uuden, tarrat oli vielä pohjassa ja ne nyppäsin tietenkin ensimmäiseksi irti. Hintaa näillä oli vain 5 €. Lasit ovat todella kauniin väriset. Laitoin ne jemmaan kaappiin, nämä voi pitää itsellä tai viedä vaikka tuparilahjaksi. Olen huomannut tässä viime aikoina että kaikkea ei kannata laittaa kiertoon, ainakaan jos on kova rikkomaan (vahingossa!) astioita.


Oletko sinä tehnyt hyviä kirppis/seconhand-löytöjä?


Kommentointiosio avautuu klikkaamalla tekstin otsikkoa.

5 kommenttia

  1. Välillä sitä tekee hyviä löytöjä :)

    VastaaPoista
  2. Mäkin oon katellu noita uusia kastehelmimalleja vähän kuolaten aina välillä. En kuitenkaan oo ostanut yhtäkään, kun kaapit pursuu entisistäkin kipoista ja kapoista.

    Hassua muuten, että mun blogin ”näissä vierailen” -sivupalkissa pitäis aina olla se uusin kunkin päivitys, mutta sun uusin on toi Göran. Eli kaks uudempaa puuttuu. 🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen huomannut ihan saman, blogi ei päivity blogit.fi:ssä eikä tosiaan näy enää ollenkaan blogisyötteessä eikä sivupalkeissa. Täytyy kai ottaa yhteys palveluntarjoajaan, tämä ongelma ilmeni sen jälkeen kun muutin osoitteen arkisin.fi, ensin päivittyi kyllä tavalliseen tapaan. Ärsyttävää!

      Poista
    2. No voi samperi! Tämmöset asiat ärsyttää, kun ne vie aikaa ja energiaa. Ei tämä pitäisi olla sisällön tuottajan elikkä blogin kirjoittajan ongelma, vaan hänen pitäis rauhassa saada miettiä tekstiä, eikä sitä, että mikä tässä taustalla ei nyt toimi. Koodarit (tai ketkä ikinä) tehkööt taustan toimivaksi ja me muut keskityttäis ihan meidän asioihin. Hö! 😖

      Poista
    3. No, yritän aina laittaa asioita oikeaan mittakaavaan ja tämä varmaan korjautuisi jos (huom! jos) ottaisin yhteyden tukeen. Täytyy tehdä se maanantaina!

      Poista

On tuhat
tapaa toimia,
mutta vain
yksi tärkeä
tehtävä:
tuoda maailmaan
lisää lempeyttä.

-Susanna Jussila-

© arkisin. Design by FCD.